Wie ik ben

Toen ik klein was nam ik al overal mijn tekenkoffertje mee naartoe. Mijn eigen verhalen bedenken en bijbehorende tekeningen maken. Ik deed niets liever dan dat en dat is eigenlijk nog steeds niks veranderd.

Foto Melissa

Als grafisch ontwerper ben ik dagelijks bezig met mijn passie, het maken en versterken van grote en kleine merken. Dit doe ik zowel on- als offline. Wat ik als ontwerper belangrijk vind zijn de “waarom, hoe en wat”. Voordat ik met het visuele plaatje begin denk ik graag mee met de klant over wat ze willen bereiken en hoe we het beste bij dat einddoel kunnen komen. Het belangrijkste is tenslotte dat het de doelgroep enthousiasmeert en raakt, daar wordt de klant uiteindelijk ook gelukkig van. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Sint Lucas in Boxtel en sinds dien werk ik voor klanten als de Brandweer, Emerce, Technische Universiteit Eindhoven, Union en EénVandaag.

Naast ontwerp ben ik gek op verhalen bedenken en schrijven. Ook illustreer ik graag voor klanten of als ontspanning in mijn vrije tijd. Met drie katten die ik mijn harige kinderen noem, mag ik mezelf officieel een kattenvrouwtje noemen. Met een lekker warm kopje thee of een heerlijk stuk kaas kun je mij gelukkig maken, maar me ervoor wakker maken is op eigen risico. Op vakantie geniet ik graag van de natuur, van landen als IJsland en Schotland krijg ik het warm en daar is geen zon voor nodig.

Foto Melissa

Melissa Kamp