W Magazine

Woonbedrijf is een woningcorporatie met een bestand van goede en betaalbare huurwoningen in en rondom Eindhoven. W is het magazine dat twee keer per jaar uitgegeven wordt en is speciaal ontwikkeld voor de samenwerkingspartners van Woonbedrijf.

Het doel dat we met dit magazine willen bereiken is om Woonbedrijf dichter bij de partners en bewoners te brengen. Ik heb voor meerdere uitgaven de redactionele vormgeving van dit magazine verzorgd. Tijdens dit project heb ik samengewerkt met tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, de hoofdredactie en de drukkerij. Ik heb aan dit project gewerkt in dienst bij Aart & van Breensma.

W is een gedrukt magazine boordevol interessante artikelen en het laatste nieuws over alles rondom Woonbedrijf. Op een aantrekkelijke manier vormgegeven zodat zowel korte als lange artikelen prettig te lezen zijn en zodat beelden voor zich kunnen spreken. Of je nou een bewoner of partner van Woonbedrijf bent, in W magazine vind je alles wat je wil weten.

W magazine zomer 2014

W-magazine cover
W-magazine spread
W-magazine spread
W-magazine spread
W-magazine spread

W magazine zomer 2015

In 2015 is het ontwerp voor W magazine veranderd. Er is gekozen voor een nieuwe strakke stijl, met duurzamer papier. Toen de nieuwe stijlbepaling bekend was ben ik aan de slag gegaan met de redactionele vormgeving, waarvan hieronder het resultaat te zien is.

W-magazine cover
W-magazine spread
W-magazine spread
W-magazine spread