Theater de Schalm

Je kunt er niet alleen terecht voor theater voorstellingen, maar ook voor films en een heerlijke lunch of diner in het restaurant Studio ’61. Theater De Schalm is een gezellig theater in Veldhoven.

Voor 3 seizoenen heb ik communicatie verzorgd voor dit leuke theater. Elk seizoen een nieuwe brochure, in de stijl van de Schalm, maar wel elk jaar iets unieks. Naast de brochures heb ik ook de vormgeving van de andere communicatie middelen verzorgd. Flyers, advertenties, posters en ga zo maar door. Met de frisse print communicatie kon de website natuurlijk niet achterblijven, in 2015 heb ik een ontwerp gemaakt voor de nieuwe website van de Schalm in samenwerking met een interactie ontwerp en meerdere developers. Ik heb aan deze projecten gewerkt in dienst bij Aart & van Breensma.

Theater de schalm kreeg veel complimenten van bezoekers over de brochures. Ze kijken steeds weer uit naar de nieuwe brochure en als hij op de deurmat valt worden ze enthousiast en krijgen ze zin om voorstellingen te boeken. Als de eindgebruiker blij is, is de klant dat ook.

Brochures theater seizoen

Theater de Schalm brochure
Theater de Schalm brochure
Theater de Schalm brochure spread
Theater de Schalm brochure
Theater de Schalm brochure spread

Ontwerp seizoens communicatie

Theater de Schalm flyers
Theater de Schalm flyer detail
Theater de Schalm brochure

Webdesign

Theater de Schalm webdesign
Theater de Schalm webdesign homepage
Theater de Schalm webdesign nieuws
Theater de Schalm webdesign programma
Theater de Schalm webdesign programmadetail