Omega Food

Een productie-, sorteer- en verpak bedrijf van eieren met een internationale markt, dat is Omega Food. Ze hebben een breed assortiment en kunnen op maat gemaakte producten leveren. Van ongekookte en gekookte eitjes tot de gekleurde eitjes die je kunt kopen met pasen, het is allemaal te vinden in het assortiment van Omega Food.

De naam van het bedrijf kom je niet vaak tegen, omdat hun producten verkocht worden onder andere namen van grote supermarkt ketens. Toch vond Omega Food het tijd om ook zelf een product te hebben wat rechtstreeks de supermarkt in zou kunnen. Toen zijn de merken Kuuk en Hennie geboren. Hennie transformeert zich bij elk feest weer tot een passend feestbeest, Santa Hennie, Hennie van Oranje, je kunt het zo gek niet bedenken. Kuuk, de andere lijn staat voor gezond met als thema’ puur, fit en lief. In samenwerking met de concept developer heb ik gewerkt aan de verpakkingslijnen van deze twee nieuwe merken. Ik heb aan dit project gewerkt in dienst bij Aart & van Breensma.

Met de vrolijke lijn van Hennie springen de verpakkingen er altijd uit tussen de andere verpakkingen. Een eitje voor elk partijtje. Met de lijn van Kuuk zie je dat je bewust bezig bent, met jezelf en de wereld.

Kuuk illustratie
Kuuk verpakkingen
Hennie verpakkingen